Annet Wood

Beeldend Kunstenaar

Hoe volg je de blogs van Annet?

Abonneer je op mijn blog en blijf op de hoogte

Hiervoor heb je een RSS reader voor nodig om de RSS feeds te lezen op je PC, je Mac, je iPhone of je Androïd smartphone. De meeste van deze readers genereren push-berichten, zodat het nieuws van www.annetwood.nl je niet kan ontgaan

Wat is een RSS feed?

De term RSS staat voor Really Simple Syndication, het is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites, blogs of van bekende nieuwssites.
 
RSS is bedacht zodat je zelf niet al je favoriete websites hoeft te bezoeken. In plaats van zelf te gaan zoeken naar nieuwe artikelen die je nog niet hebt gelezen, kun je een zogenaamde RSS-reader inschakelen voor dit werk. Zo bent je geen tijd kwijt met het zoeken naar het laatste nieuws en heb je al het nieuws centraal staan in de RSS-reader.
 
De RSS-reader (zie hier een aantal alternatieven) houdt bij welke artikelen je al wel en niet gelezen heeft van jouw favoriete website of webblog. In de reader kun je dan gelijk zien welke berichten nieuw zijn geplaatst op de websites die je volgt. In de RSS-reader is vaak een preview te lezen van het artikel, bestaande uit een titel en de eerste regels van het artikel, soms gevolgd door een foto. RSS-readers zoals Boxcar geven ook push berichten op je telefoon.
 
Voordat het nieuwsbericht in de RSS-reader staat moet je je wel eerst abonneren op een RSS-feed van jouw favoriete website zodat deze in je reader komt. Deze feed wordt vaak aangegeven met een oranje icoontje.

Annet Wood, beeldend kunstenaar
Westeinde 256 1647ML Berkhout (NL)
+31 229 553007
artberkhout@gmail.com

Facebook icon
Twitter icon
YouTube icon
LinkedIn icon